CO2 neutrale hosting Web52
HomeOver onsReferentiesDienstenOndersteuningContact
Ondersteuning
Web52 Updates
Handleiding


Bekijk alle beschikbare updates

Versie 1.1Versie:1.1
Beschrijving: Enkele functies werden toegevoegd om de pageload te verbeteren.
Versie 1.0Versie:1.0
Beschrijving: Volledige upgrade naar versie 1 van het Web52 Platform.
Versie 0.33Versie:0.33
Beschrijving: Enkele opties werden toegevoegd: - Optie om de post details en broodkruimels onderaan de pagina's helemaal uit te schakelen. - Mogelijkheid om de eigen disclaimer te tonen via ?sys=disclaimer. Deze functie wordt in volgende updates toegankelijker gemaakt. Enkele bugs werden weggewerkt: - Inspringen van tekst is weggewerkt. - De tekst Printvriendelijke versie bij contactpagina's met een ingevoegde pagina is verwijderd.
Versie 0.32Versie:0.32
Beschrijving: Bugfix voor 0.31
Versie 0.31Versie:0.31
Beschrijving: Bugfix voor 0.30
Versie 0.30Versie:0.30
Beschrijving: Deze update bevat tal van verbeteringen van het Explode Platform. Nieuwe zaken zijn toegevoegd: Vanaf nu kan men met verschillende subniveaus werken binnen ?╔╔n menu van een bepaald sjabloon. Zo kunnen links gestructureerder en overzichtelijker worden weergegeven. Het sjabloon dient hiertoe te worden aangepast. Het administratiepaneel kreeg een opknapbeurt maar voor wie liever de oude weergave verkiest kan deze behouden blijven. Verder zijn enkele foutafhandelingen doorgevoerd waardoor een timeout kan vermeden worden en kleine foutjes en onnaukeurigheden werden weggewerkt.
Versie 0.29Versie:0.29
Beschrijving: Bugfix voor versie 0.28
Versie 0.28Versie:0.28
Beschrijving: Volgende elementen werden toegevoegd: - Mogelijkheid tot het uitschakelen van enkele modules - Functie voor het laden van de´nstallatiescripts van optionele modules. Deze scripts worden later toegankelijk bij toekomstige modules.
Versie 0.27Versie:0.27
Beschrijving: Bugfix voor versie 0.26
Versie 0.26Versie:0.26
Beschrijving: Enkele kleine bugs zijn weggewerkt: Sendmail > correctie in de output. Taalbestanden > correctie in de taal-taggs. Enkele nieuwe functies zijn toegevoegd: PHPINFO > Mogelijkheid om via de administratorrechten de phpinfo van de server op te vragen om fouten in de serverconfiguratie te detecteren. Insluitingen voor kalender-functies zijn toegevoegd. Later kan deze module ge´nstalleerd worden. Ook bij de weergave van bestanden zijn insluiting voor toekomstige modules ingebouwd.
Versie 0.25Versie:0.25
Beschrijving: Uitbreiding van gebruikersfuncties en correctie van enkele kleine fouten.
Versie 0.24Versie:0.24
Beschrijving: Compatibel maken van bestaande functies voor extra. Toevoeging van een aantal functies: Gebruikers > Profiel wijzigen Gebruikers > Bezoekers inschrijven Gebruikers > Activatie via email Gebruikers > Valideren van bezoekers om spam te vermijden
Versie 0.22Versie:0.23
Beschrijving: Enkele fouten werden bijgewerkt
Versie 0.22Versie:0.22
Beschrijving: Enkele fouten werden bijgewerkt
Versie 0.21Versie:0.21
Beschrijving: Enkele fouten werden bijgewerkt.
Versie 0.2Versie:0.2
Beschrijving: Dit is het basissysteem met alle bestanden en de volledige databasestructuur
Versie 0.04Versie:0.04
Beschrijving: Enkele kleine bugs in het administratiepaneel werden opgelost. Verder werden ook enkele aanpassingen doorgevoerd om nieuwe modules te kunnen gebruiken.
Kopierechten © 2001 - 2019 Web52 - URL: web52.be
Aangedreven door Web52 - Systeem informatie - Licentie - Privacyverklaring

Aanmelden