CO2 neutrale hosting Web52
HomeOver onsReferentiesDienstenOndersteuningContact
Diensten
Mobiel webdesign
Web52 Platform
SEO
Hosting
Ondersteuning

Het succes en de rendabiliteit van uw website hangt voor een groot stuk af van de positie die populaire zoekmachines toekennen aan uw website.

SEO (Search Engine Optimization) is dus van kapitaal belang voor uw website. Websites ontwikkeld door Web52 zijn standaard uitgerust met een SEO module die de ranking van uw website op zoekmachines optimaliseert.

Hieronder vindt u een overzicht van alle functies die de SEO module van het Web52 Platform omvat.

Metatags

Iedere zichzelf respecterende webdesigner voorziet zijn websites van meta-tags. Dit zijn verborgen onderdelen "kernwoorden en beschrijvingen" die zoekrobotten afspeuren. Per pagina, foto, of eender welk element kunt u deze kernwoorden en beschrijvingen definiëren. Daarnaast kunt u ook globale kernwoorden en beschrijvingen opgeven die bij elke pagina daarbovenop worden toegevoegd.

Het Web52 Platform is voorzien van een kwantitatieve test die aangeeft welke pagina's, bestanden, ... sterk scoren op hun metatags en welke u beter nog eens kunt nakijken.

seo_analyse

 

Statische adressen

Uit onderzoek is gebleken dat statische adressen door zoekmachines een betere ranking krijgen toegewezen dan dynamische adressen. Ook de eindgebruiker weet soms eenvoudige en eenduidige webadressen te appreciëren. Het Web52 Platform voorziet elke pagina automatisch van een statisch webadres waarin de titel van desbetreffende pagina vermeld wordt.

seo_statlink

Daarnaast is het ook mogelijk veel bezochte pagina's te voorzien van een makkelijk adres die u schriftelijk of mondeling eenvoudig kunt doorgeven.

seo_permalink

 

Alternatieve tekst

Afbeeldingen en knoppen worden steeds voorzien van een alternatieve tekst zodat zoekmachines maar ook bezoeker met een functiebeperking makkelijker toegang krijgen tot alle informatie.

 

Ondersteuning voor mobiele websites

Ook voor mobiele websites kan de SEO module van het Web52 Platform worden gebruikt. Indien uw website de module voor ondersteuning van mobiele telefoons bevat herkent Google uw website automatisch als geschikt voor mobiel gebruik.


Web52 >> Diensten >> SEO

Kopierechten © 2001 - 2019 Web52 - URL: web52.be
Aangedreven door Web52 - Systeem informatie - Licentie - Privacyverklaring

Aanmelden