Het Web52 Platform

Het Web52 PlatformHet Web52 Platform is een file- en contentmanagmentsysteem. Het stelt de klant in staat makkelijk zelf zijn websites te beheren. Iedere website kan eenvoudig worden gepersonaliseerd met een eigen layout en plugins. Daarnaast zijn tal van modules beschikbaar om de functionaliteit van uw website te bevorderen. Voor een demo van het Web52 Platform kunt u surfen naar demo.web52.be

Mogelijkheden:

Het Web52 Platform heeft heel wat ingebouwde funties. Daarnaast kunnen een aantal uitbreidingen via het update systeem worden toegevoegd. Hier vindt u alvast een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden.

Pagina's beheren

Er kunnen pagina's worden aangemaakt voorzien van opmaak, afbeeldingen en links naar andere elementen en dit zonder enige kennis in HTML. Het aantal pagina's is vrijwel onbeperkt.

Afbeeldingen en bestanden beheren

Afbeeldingen en bestanden kunnen via een uploadformulier worden geupload. De site beschermt uw afbeeldingen door er een kleine gepersonaliseerde banner op te plaatsen. Word- en Acrobat-documenten kunnen makkelijk worden gedownload zonder dat ze in het browservenster openen. Afbeeldingen kunnen gekoppeld worden aan tal van andere object en ze kunnen gebruikt worden in de opmaak van pagina's.

Mappen en gebruikers

Alle bestanden, pagina's en andere objecten kunnen worden beheerd in een volledig aanpasbare mappenstructuur. Voor iedere map kan men rechten toedelen aan een specifieke gebruikersgroep. Hierdoor kunt u pagina's en bestanden beveiligen en delen.

Contactpagina's

Het systeem laat u toe verschillende contactpagina's te maken. Bij iedere contactpagina kunt u elk veld aanpassen naar uw wensen.

Databanken

U kunt databanken aanmaken en deze verder specificeren. Aan ieder item kunt u pagina's, afbeeldingen en bestanden koppelen. Gegevens uit de databanken kunt u makkelijk sorteren en filteren zodat ook grote hoeveelheden gegevens steeds overzichtelijk blijven.

Aanpasbare navigatie

De navigatie doorheen de website is zeer flexibel en volledig aanpasbaar. Er kan gewerkt worden vanuit vijf navigatiemenu's die afhankelijk van de bezochte inhoud kunnen worden weergegeven.

SEO (Search Engine Optimizing)

Voor het Web52 Platform werd een SEO-module ontwikkeld die de ranking in zoekmachines voor u helpt te optimaiseren. Daarnaast bevat de SEO-module ook een hulpmiddel die een kwantitatieve analyse maakt van de kernwoorden en beschrijvingen van uw pagina's, bestanden en mappen. Aan de hand van de resultaten kunt u gericht kernwoorden gaan toevoegen.

Ondersteuning voor mobiele telefoons

Met ondersteuning voor mobiele telefoons is uw website perfect bereikbaar voor wie surft met een gsm, smartphone of tabloid. Met behulp van browserherkenning krijgen bezoekers die mobiel surfen een aangepaste layout, worden foto's herschaald en krijgen ze eventueel een alternatieve pagina voor mobiele bezoekers te zien.

Zoekrobot

U kunt alle bestanden, mappen en pagina's makkelijk en snel doorzoeken via de zoekrobot.

Kalenders

U kunt meerdere kalenders aanleggen en hierin bepaalde evenementen of gebeurtenissen in vast leggen. Deze kunt u dan koppelen aan een pagina waar u die gebeurtenis verder toelicht.

Webstatistieken

Via deze module kunt u nauwkeurige statistieken bijhouden over het aantal bezoekers. In deze statistieken vindt u hoeveel unieke bezoekers uw website hebben bezocht, via welke website de bezoekers op uw website terecht gekomen zijn en welke de gebruikte browser was.

Nieuwsbrieven

U kunt de leden of bezoekers van uw website contacteren door hen aan te schrijven via een nieuwsbrief. U kunt verschillende nieuwsbrieflijsten aanmaken en deze linken aan bepaalde gebruikersgroepen.

Updates

Web52 System heeft een ingebouwd update-systeem die u steeds de nieuwste versie van dit platform garandeerd.

Ondersteuning

Gezien het Web52 Platform onze eigen creatie is kennen wij de werking en mogelijkheden tot in de kern. Dit zorgt ervoor dat wij een zeer uitgebreide ondersteuning kunnen bieden. Daarnaast is het uitbouwen van nieuwe modules voor ons geen enkel probleem.

Het Web52 Platform heeft ook een duidelijke handleiding die de eindgebruiker makkelijk aan de slag helpt.Oorspronkelijke weergave


Kopierechten © 2001 - 2019 Web52 - URL: web52.be
Aangedreven door Web52 - Systeem informatie - Licentie - Privacyverklaring