CO2 neutrale hosting Web52
HomeOver onsReferentiesDienstenOndersteuningContact
Diensten
Mobiel webdesign
Web52 Platform
SEO
Hosting
Ondersteuning

Logo's en huisstijlen

Online identiteit begint bij een sterke algemene visuele identiteit. Een sterk logo en een goed gedefiniëerde huisstijl zorgen voor een duidelijke aanwezigheid op het web.

De producten en diensten die wij leveren zijn toegespitst op de wensen van startende ondernemingen die zich in de kijker willen spelen door middel van een passende website. Daarbij staat aandacht voor de core-business van de beginnende onderneming centraal, aangezien het voor u van groot belang is dat de website een aantrekkelijk visitekaartje voor potentiële cliënten vormt. Samen met u ontwikkelen wij daarom een geheel eigen huisstijl die het oog vangt van uw mogelijke cliënten.

 

Webdesign

Een website is onmisbaar geworden voor elk bedrijf of organisatie. In eerste instantie is een website een online visitekaartje die eens de website operationeel is een lage kost en hoog rendement garandeert. Een eerste indruk is dan ook zeer belangrijk. Maar behalve het visitekaartje van een bedrijf kan een website als marketingtool worden ingezet. Web52 heeft een uitgebreide expertise in het ontwikkelen van complexe webapplicaties.

Ombouwen van bestaande websites
Veel bedrijven of organisaties hebben reeds een website die door één van de werknemers of leden is opgesteld. Vaak mist deze de noodzakelijk professionele uitstraling. Door de soms ingewikkelde manier om inhoud aan te passen raakt de website snel gedateerd. Web52 bouwt uw website om of bouwt deze helemaal opnieuw zonder de voeling met de vorige website te verliezen. Web52 integreert de bestaande inhoud in de nieuwe website zodat u zorgeloos kunt overstappen op de nieuwe.

Bekijk alvast enkele van onze realisaties

Mobile webdesign
Het gebruik van internet via de gsm stijgt razend snel. Web52 speelt in op deze tendens en ontwerpt en host hoogwaardige mobiele websites aan een scherpe prijs.

Lees meer over ons aanbod in mobiel webdesign.

 

Web52 Platform (CMS)

Een website is niet enkel een visitekaartje op het internet, maar vooral een marketingtool. Daarom ontwikkelen wij voor u een website die u makkelijk zelf kunt beheren door middel van het Web52 Platform.

Het Web52 Platform is een file- en contentmanagementsysteem (CMS) dat u toelaat makkelijk uw eigen websites te beheren. Iedere website kan eenvoudig worden gepersonaliseerd met een eigen layout en plugins. Daarnaast zijn tal van modules beschikbaar die de functionaliteit van uw website kunnen bevorderen.

Een op CMS gebaseerde website geeft een meerwaarde aan de communicatie en de interactie tussen uw bedrijf en uw gebruikers. Met een CMS website bespaart u niet alleen tijd, maar u hoeft ook nooit te betalen voor een update van uw site. Lees meer over het Web52 Platform

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het succes en de rendabiliteit van uw website hangt voor een groot stuk af van de positie die populaire zoekmachines toekennen aan uw website. Uit onderzoek bleek dat minstens 60% van de internet-gebruikers via google op zoek gaan naar informatie.

SEO (Search Engine Optimization) is dus van kapitaal belang voor uw website. Websites ontwikkeld door Web52 zijn standaard uitgerust met een SEO module. Door middel van een aangepaste en logisch gestructureerde broncode met respect voor webstandaarden zorgen we er dus voor dat uw website beter gevonden wordt voor relevante zoektermen. Lees meer over onze zoekmachine optimalisatie.

 

Webhosting

Web52 biedt CO2 neutrale hosting van hoge kwaliteit. Deze hosting draait op servers in het Nederlandse datacenter EvoSwitch. Het EvoSwitch datacenter voldoet aan de ISO 9001:2008 en ISO 27001 norm. Lees meer over onze hosting.

 

Ondersteuning

Web52 draagt ondersteuning op mensenmaat hoog in het vaandel. Wij informeren volledig kosteloos en bieden 6 maand gratis technische ondersteuning en onderhoud van websites. Daarnaast hebt u ook 5 jaar garantie op het Web52 Platform.
Lees meer over onze ondersteuning


Web52 >> Diensten >> Diensten

Kopierechten © 2001 - 2019 Web52 - URL: web52.be
Aangedreven door Web52 - Systeem informatie - Licentie - Privacyverklaring

Aanmelden