CO2 neutrale hosting Web52
HomeOver onsReferentiesDienstenOndersteuningContact
Ondersteuning
Web52 Updates
Handleiding

Web52 draagt ondersteuning op mensenmaat hoog in het vaandel. Wij beantwoorden elke vraag kostenloos volledig kosteloos. Daarnaast bieden wij 6 maand gratis technische ondersteuning en onderhoud van websites zoals hieronder beschreven bovenop de 5 jaar garantie op het Web52 Platform.

 

Onze helpdesk

Hulp bij het gebruik van de hosting en uw website wordt tot 6 maand na de in gebruikname gratis geleverd. U kunt onze helpdesk zowel via de website als per mail bereiken. Vragen omtrent de hosting, het Web52 Platform, uw account, e.d. worden steeds volledig kosteloos beantwoord.

Wenst u hulp bij het onderhoud en beheer van uw website en hosting dan kunt u gebruik maken van één van onze maintenance pakketten. Deze houden in dat wij volgende taken van u overnemen:

  • Beheren van accounts (ftp, email, gebruikers van de website)

  • Instellingen wijzigen van de hosting of het Explode Platform

  • Toevoegen, bewerken, opmaken of verwijderen van inhoud

  • Mo nitoring van de website (u ontvangt bezoekersstatistieken, technisch nazicht van de website en hosting). Monitoring is enkel inbegrepen in de pakketten Maintenance Plus 2 en Plus 4.

 

Hieronder vindt u wat u taken die niet behoren tot de maintenance pakketten.

  • Instellen van mailclients (vb. Outlook) en andere clientbased software.

  • Het aanleveren van inhoud. Wij schrijven zelf geen inhoud.

  • Aanpassen van de layout.

  • Programmeren van nieuwe onderdelen of aanpassen van bestaande onderdelen

 

Hieronder vind u de verschillende Maintenance pakketten:

Maintenance on demand: Deze vorm van onderhoud is handig indien u slechts eenmalig of op onregelmatige basis hulp wenst in te roepen van ons onderhoud. Op uw vraag voeren wij de werkzaamheden uit die u wenst. Hiervoor wordt een uurloon van € 19,99 inc. BTW aangerekend. U betaald per begonnen kwartier met een minimum van een half uur.

Voor de pakketten Maintenance Plus 1, Plus 2 en Plus 4 wordt de geboden ondersteuning getimed en verrekend per minuut. Helpen wij slechts 5 minuten dan trekken wij slechts 5 minuten van uw saldo af. Na de geleverde ondersteuning ontvangt u een mail met het resterend saldo voor dat kwartaal. Het saldo is niet overdraagbaar naar een volgend kwartaal. Indien uw saldo is opgebruikt wordt de verdere hulp aangerekend zoals vermeld bij Maintenance on demand tenzij u ons op de hoogte hebt gebracht hiervan geen gebruik te willen maken. Het aantal interventies is onbeperkt. Voor monitoring (bezoekersstatistieken verzenden en nazicht van de website) wordt geen saldo verbruikt.

Aarzel niet ons te contacteren indien u een gepersonaliseerd ondersteuningspakket wenst.PakketMaintenance Plus 1Maintenance Plus 2Maintenance Plus 4
Geboden ondersteuning1 uur per kwartaal2 uur per kwartaal4 uur per kwartaal
Beheren accounts
Instellingen aanpassen
Inhoud website aanpassen
Monitoring website en hosting-
Prijs per jaar
excl. BTW
inc. BTW
33.05 €
39.99 €
74.38 €
90 €
99.17 €
120 €
 
Web52 >> Ondersteuning >> Ondersteuning

Kopierechten © 2001 - 2019 Web52 - URL: web52.be
Aangedreven door Web52 - Systeem informatie - Licentie - Privacyverklaring

Aanmelden