CO2 neutrale hosting Web52
HomeOver onsReferentiesDienstenOndersteuningContact
Diensten
Mobiel webdesign
Web52 Platform
SEO
Hosting
Ondersteuning

Het gebruik van internet via de gsm stijgt razend snel en deze nieuwe markt schept uiteraard nieuwe kansen. Web52 speelt in op deze tendens en ontwerpt en host hoogwaardige mobiele websites aan een scherpe prijs.

Mobiele websites Gsm's, smartphones en tabloids met Wifi of 3G zijn bijzonder in trek. Omdat deze steeds betaalbaarder worden groeit hun aandeel spectaculair. Daarnaast heeft elke provider wel een voordelig tarief om te surfen via het 3G-netwerk.

Door het gebruik van enkele slimme webtechnologieën zijn onze mobiele websites geoptimaliseerd zodat de beste laadtijd en een optimale compatibiliteit wordt gegarandeerd.

Enkele troeven in de schijnwerpers:

  • Het Web52 Platform herkent automatisch wanneer iemand met een mobiele browser de website raadpleegt. De bezoeker krijgt een aangepaste versie van de website te zien.
  • U hoeft niet noodzakelijk een aparte website voor mobiel gebruik. Dankzij het Web52 Platform kan op een slimme manier kiezen welke inhoud door mobiele browsers bekeken kan worden.
  • Onze mobiele website heeft een score van 98% op de Google Pagespeed Test. Hierdoor laden pagina's veel sneller wat het gebruiksgemak en de bandbreedte ten goede komt.
  • Less is more en dat zeker wat mobiele websites betreft. Dit komt ook het prijskaartje ten goede. Wij ontwikkelen dan ook websites aan zeer scherpe prijzen.

mobile_src1   Hier ziet u een schermafdruk van onze mobiele website. Surf met uw gsm of tabloid naar http://web52.be om onze mobiele website te bekijken.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor vrijblijvende informatie over ons mobiel webdesign.


Web52 >> Diensten >> Mobiel webdesign

Kopierechten © 2001 - 2019 Web52 - URL: web52.be
Aangedreven door Web52 - Systeem informatie - Licentie - Privacyverklaring

Aanmelden